2015: Hurmoksen vuosi

Vuoden 2015 jälkimmäinen puolisko elettiin yhtä hurmosta.

Ihan ilman että tarvitsi mitään tehdä, niin saatiin kerralla paikattua Suomen ikääntyvä väestörakenne ja työvoimapula. Huippuunsa koulutetut moniosaajat halusivat hyvää hyvyyttään tulla tänne meitä ilahduttamaan, rikastuttamaan ja meille veroja maksamaan.

Kaiken lisäksi saatiin haukkua ihan kaikkia eri mieltä olevia rasisteiksi, sillä tiedettiin että yhdysvalloissa on joskus tapettu ihmisiä väärän ihonvärin takia. Oltiin parempia kuin muut.

Näin ei kuitenkaan voinut jatkua kun valtamedian tahtotila ja valtion virallinen totuus alkoivat rakoilla ihmisten silmissä. MV-lehti ja aktiiviset kriitikot vihan sokaisemana toivat totuudenmukaisia ja sensuroimattomia uutisia kaiken kansan luettavaksi.

Totuus teki tehtävänsä. Ihmiset heräsivät epäilemään muutosta, mutta samalla he alkoivat myös pelkäämään omia mielipiteitään. Ei haluttu leimautua rasistiksi.

8.12.2015 Poliisiammattikorkeakoulun tutkijat totesivat juhlapuheiden loppuneen mutta että keskustelua vaihtoehtoisista tulevaisuuksista ei oltu vieläkään aloitettu. Nyt päästiin lähemmäs aloittamista.

2016: Tolkun vuosi

Käänteentekevä tapahtumaketju lähti Aleksi Valavuorien avauksesta. Teemu Selänne laittoi itsensä likoon ja "rikkoi jään", Jyri Paretskoi loi pelisäännöt ja Sauli Niinistö pelasi kiekon maaliin.

Ensimmäistä kertaa epäileville ihmisille annettiin jokin poliittisesti korrekti malli jonka mukaan kritisoida maahanmuuttoa. Tolkun ihminen. Tolkun ihmiset ovat toimittajien ja poliitikkojen pilkan koskemattomissa.

Pidän tolkun ihmisistä. Tolkun ihmiset ymmärtävät kulttuurimme arvon ja vaativat loogisia toimia sellaisissa asioissa jotka ovat meille entuudestaan ymmärrettäviä. Tolkun ihmiset esimerkiksi vaativat kovempia rangaistuksia raiskauksista.

Tolkun ihmiset ovat todennäköisesti syntyneet Euroopassa ja Suomessa 2015 alkaneesta kaaoksesta, mutta ongelmat ovat olleet nähtävissä ja ennustettavissa jo pitkään. Kyseessä ei ole hetkellinen tai paikallinen ilmiö, vaan taustalla jyllää 1400 vuotta vanha ideologia. Tämä voi olla vierasta tolkun ihmisille.

Demokraattinen muutos alkaa vasta kun enemmistö sitä vaatii ja nyt valtava määrä suomalaisia on vapautettu vaatimaan entistä enemmän. Mutta todellinen ja kestävä muutos saadaan aikaiseksi vasta kun puututaan ongelmien syyhyn, eikä pelkkiin oireisiin.

Tämän blogin tarkoitus on paitsi toimia terapeuttisena avautumiskeinona näinä hulluina aikoina, niin myöskin avata Tolkun ihmisille mahdollisuuksia nähdä kuinka syvät juuret ongelmilla todella on.